Blog Archives for category Vlees

Ravioli Lasagne

Lasagne is op zichzelf al een favoriet gerecht van velen. Gemaakt met ravioli kan deze extraaantrekkelijk zijn. Wanneer je hier… Continue reading »

Romige spruitjes ovenschotel

Spruitjes met een romige saus zijn natuurlijk normaal gesproken al heel lekker. Wanneer jehier dan ook nog eens een ovenschotel… Continue reading »

Koolrabi ovenschotel

Een ovenschotel met koolrabi, appel en spek is natuurlijk zeer geschikt als winterse maaltijd.Bovendien is het zo lekker, dat je… Continue reading »

Hachee en rode kool ovenschotel

Een winterse ovenschotel die zowel zacht als krokant is. Het bereiden neemt wel enige tijd inbeslag, maar dan kan je… Continue reading »

Griekse Moussaka

Wanneer je een speciale avond hebt, dan wil je ook iets speciaals op tafel zetten. In dat geval is Griekse… Continue reading »

Jachtschotel met stoofvlees

Dit hoofdgerecht vergt enige voorbereiding om te maken. Wie die tijd echter neemt zal wel ook echt een bijzondere ovenschotel… Continue reading »

romige schotel kip met rijst

Rijst met kip, maar dan uit de oven. Voeg er een romige saus aan toe om het een echte ovenschotel… Continue reading »

Chili Con Carne ovenschotel

Een ovenschotel die je helemaal van begin tot einde zelf maakt om een bijzondere maaltijd op tafel te zetten. Te… Continue reading »

Pasta salami ovenschotel

Lekkere italiaanse ovenschotel pasta met salami voor in de oven die als hoofdgerecht opgediend kan worden. Dat klinkt nog eens… Continue reading »

kip quesadillas ovenschotel

De kip quesadillas ovenschotel is een gemakkelijk recept dat snel te bereiden is. Dit maakt het gemakkelijk wanneer snel een… Continue reading »