Blog Archives for category Vis

Garnalen ovenschotel met chorizo

Een garnalen ovenschotel die je niet maakt in een schotel, maar op een bakplaat. Dit is een leukevariatie. Zeker ook… Continue reading »

Orecchiette ovenschotel

Deze ovenschotel maak je met een pastasoort uit Italië die wellicht nog niet kende, namelijk met Orecchiette.

Bonen­schotel met tomaat, spek, kaas

Deze ovenschotel is heerlijke warme schotel die perfect te combineren is met brood of een salade. Ook is hij erg… Continue reading »

Knolselderij en aardappel ovenschotel met gorgonzola saus

Verrukkelijke aardappel knolselderij ovenschotel in gorgonzola saus. Lekker en goed vullend!

Soufflé van tonijn

Lekkere ovenschotel soufflé van tonijn met warm gemaakte tomatensaus. Deze ovenschotel is het uitproberen zeker waard! In ca 20 tot… Continue reading »

Ovenschotel zalm met spi­na­zie

Lekkere ovenschotel met gerookte zalm, spinazie en aardappelpuree. Deze ovenschotel is genoeg voor 4 personen en is in een klein… Continue reading »

Lasagne Rio Mare

Lekker gezonde lasagne ovenschotel met tonijn. Deze ovenschotel is goed voor 4 personen en is in zo’n 45 minuten klaar… Continue reading »

Lasagne met zalm en asperges

Lekkere lasagne met zalm en asperges voor 4 personen. De kooktijd voor deze ovenschotel is een kleine 40 minuten. Eetsmakelijk!

Snelle pasta ovenschotel met tonijn

Simpel en snel een heerlijke pasta met tonijn goed voor 4 personen. Deze ovenschotel is in zo’n 30 minuutjes klaar…. Continue reading »

Vis ovenschotel met feta

Heerlijke afrikaanse ovenschotel vis. De bereidingstijd van deze ovenschotel is langer dan 60 minuten De hoeveel van de ingrediënten in dit hoofdgerecht… Continue reading »