Heerlijke vegetarische maaltijd lasagne met paddenstoelen.
De Pied de mouton paddenstoel wordt ook wel schapenvoetje genoemd.
De hoeveelheid lasagne is genoeg voor 4 personen.
Lasagne met paddenstoelen
Ingrediënten:
- 2 sjalotten
- 250 gram pieds de moutons
- 1 teentje knoflook
- bechamelsaus
- room
- lasagnevellen
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel aceto balsamico
- geraspte gruyère kaas
Bereidingswijze:
- Laat de sjalotten iets fruiten in wat olijfolie
- Maak de paddenstoelen voorzichtig schoon met een stuk keukenrol en snij het in stukken.
- Maak de beschamelsaus volgens verpakkingsinstructies en doe er een beetje room en knoflook bij.
- Kook de lasagnevellen in voldoende water doe er wat zout bij bij en leg ze op een stuk keukenrol.
- Leg een laagje bechamelsaus in de ovenschotel, de schapenvoetjes en daarboven op een lasagnevel.
- Herhaal dit 3 keer en strooi op de bovenste laag gruyère.
- Garneer om het gerecht de olijfolie vermengt met aceto balsamico azijn.
- Een halfuurtje in de oven op 180 graden.
- Nu kan de ovenschotel geserveerd worden. Eetsmakelijk!
Tagged: Lasagne, ovenschotel, ovenschotels, Vegetarisch
Geef een reactie