Blog Archives for category Vegetarisch

gnocchi gratin uit de oven

Deze Gnocchi ovenschotel is goed voor 2 personen of 2 porties. Deze ovenschotel is vooral ook geschikt voor vegetariërs. Je… Continue reading »

Vegetarische stroganoff ovenschotel

Pasta met vegetarische stroganoff, maar dan in de vorm van een ovenschotel. Dat is nog eens een recept wat iedereen… Continue reading »

Vegetarische zoete aardappel ovenschotel

Wie geen vlees of gevogelte wil eten, kan nog altijd een heerlijke ovenschotel maken. Dat kan bijvoorbeeld door dit recept… Continue reading »

Romige zuurkoolschotel met tofu

Deze ovenschotel is ideaal voor vegetariërs, want hier ga je aan de slag met tofu in plaats van met vlees…. Continue reading »

Ovenschotel broccoli en bloemkool met kaassaus

Heerlijke schotel met bloemkool en broccoli een een lekkere kaassaus.

Pasta met groenten en knoflook

Heerlijke smaakvolle vegetarische pasta ovenschotel met groente en knoflook. Goed voor 4 personen en in zo’n half uurtje klaar.

Pastasoufflé

Lekkere pasta ovenschotel met vers geraspte Parmezaanse kaas. Deze pastasoufflé is goed voor 4 personen en is in zo’n 30… Continue reading »

Pastaschotel met aubergine

Deze lekkere vegetarische pasta ovenschotel met aubergine en een scheutje rode wijn is goed voor 4 personen en is ongeveer… Continue reading »

Paprika’s met kaas en linguine

Deze lekkere pasta ovenschotel met kaas en paprika’s is in zo’n 25 minuten klaar en is goed voor 4 personen…. Continue reading »

Noedels met geroosterde groenten

Heerlijke vegetarische noedel ovenschotel met groente. Deze ovenschotel is in zo’n 45 minuten klaar en is goed voor 4 personen…. Continue reading »