Blog Archives for category Italiaanse ovenschotel

Ravioli Lasagne

Lasagne is op zichzelf al een favoriet gerecht van velen. Gemaakt met ravioli kan deze extraaantrekkelijk zijn. Wanneer je hier… Continue reading »

gnocchi gratin uit de oven

Deze Gnocchi ovenschotel is goed voor 2 personen of 2 porties. Deze ovenschotel is vooral ook geschikt voor vegetariërs. Je… Continue reading »

Vegetarische stroganoff ovenschotel

Pasta met vegetarische stroganoff, maar dan in de vorm van een ovenschotel. Dat is nog eens een recept wat iedereen… Continue reading »

Pasta salami ovenschotel

Lekkere italiaanse ovenschotel pasta met salami voor in de oven die als hoofdgerecht opgediend kan worden. Dat klinkt nog eens… Continue reading »

Italiaanse ovenschotel met bloemkool en ham

Het basisrecept voor deze heerlijke, flinke ovenschotel is gebaseerd op het recept wat gebruikt wordt in een Frans restaurant. Het… Continue reading »

Pittige macaroni ovenschotel

Lekker pittige macaroni ovenschotel met kaas, groente, gehakt en verse kruiden. Deze hoeveelheid is goed voor 4 personen en is… Continue reading »

Pasta met groenten en knoflook

Heerlijke smaakvolle vegetarische pasta ovenschotel met groente en knoflook. Goed voor 4 personen en in zo’n half uurtje klaar.

Pastasoufflé

Lekkere pasta ovenschotel met vers geraspte Parmezaanse kaas. Deze pastasoufflé is goed voor 4 personen en is in zo’n 30… Continue reading »

Pastaschotel met aubergine

Deze lekkere vegetarische pasta ovenschotel met aubergine en een scheutje rode wijn is goed voor 4 personen en is ongeveer… Continue reading »

Lasagne Rio Mare

Lekker gezonde lasagne ovenschotel met tonijn. Deze ovenschotel is goed voor 4 personen en is in zo’n 45 minuten klaar… Continue reading »