Blog Archives for category Aardappel ovenschotel

Garnalen ovenschotel met chorizo

Een garnalen ovenschotel die je niet maakt in een schotel, maar op een bakplaat. Dit is een leukevariatie. Zeker ook… Continue reading »

Ratatouille met aardappel ovenschotel

Ratatouille ovenschotel lekker en simpel, de combinatie van een groentestoof, aardappel en kaas is natuurlijk altijd een succesvolle voor een… Continue reading »

Jachtschotel met stoofvlees

Dit hoofdgerecht vergt enige voorbereiding om te maken. Wie die tijd echter neemt zal wel ook echt een bijzondere ovenschotel… Continue reading »

gnocchi gratin uit de oven

Deze Gnocchi ovenschotel is goed voor 2 personen of 2 porties. Deze ovenschotel is vooral ook geschikt voor vegetariĆ«rs. Je… Continue reading »

Vegetarische zoete aardappel ovenschotel

Wie geen vlees of gevogelte wil eten, kan nog altijd een heerlijke ovenschotel maken. Dat kan bijvoorbeeld door dit recept… Continue reading »

Romige zuurkoolschotel met tofu

Deze ovenschotel is ideaal voor vegetariĆ«rs, want hier ga je aan de slag met tofu in plaats van met vlees…. Continue reading »

Ovenschotel met boterhamworst

Een echte Hollandse schotel met Nederlands favoriet; boterhamworst

Ovenschotel gehakt met aardappelen

Een heerlijke ovenschotel gehakt met aardappelen die vrij makkelijk en snel klaar te maken is. Daarnaast smaakt deze ovenschotel gehakt… Continue reading »

Andijvie ovenschotel met aardappelen

Een heerlijke andijvie ovenschotel met volop smaak en vulling. Deze andijvie ovenschotel met aardappelen is goed voor 4 personen.

Pittige zuurkool ovenschotel

Een heerlijke pittige zuurkool ovenschotel met heerlijke nasmaak.