Blog Archives for category Ovenschotel gehakt

Ovenschotel gehakt met aardappelen

Een heerlijke ovenschotel gehakt met aardappelen die vrij makkelijk en snel klaar te maken is. Daarnaast smaakt deze ovenschotel gehakt… Continue reading »

Pittige zuurkool ovenschotel

Een heerlijke pittige zuurkool ovenschotel met heerlijke nasmaak.

Ovenschotel gehakt met tomaat en courgette

Lekkere ovenschotel gehakt met plakjes tomaat en stukjes courgette goed voor 4 personen en in ongeveer 45 minuten klaar.

Preischotel met gehakt en aardappels

Lekkere ovenschotel met prei, gehakt en aardappelen. Deze preischotel is goed voor 4 personen en is in ongeveer een uurtje… Continue reading »

Preischotel

Lekkere pittige preischotel met gehakt, aardappels en kaas. De preischotel is goed voor 2 personen en is in zo’n 45… Continue reading »

Pittige macaroni ovenschotel

Lekker pittige macaroni ovenschotel met kaas, groente, gehakt en verse kruiden. Deze hoeveelheid is goed voor 4 personen en is… Continue reading »

Griekse ovenschotel

Lekkere griekse ovenschotel met pasta en rundergehakt. In een klein uurtje is deze verrukkelijke ovenschotel klaar om heerlijk van te… Continue reading »

Klassieke lasagne

Een heerlijke klassieke lasagne uit de italiaansekeuken voor 6 personen, echt een aanrader! De bereidingstijd is ongeveer 60 minuten. Garandeert… Continue reading »

Andijvie ovenschotel

Heerlijke andijvie ovenschotel in een klein uurtje klaar. Uitstekend recept uit de hollandse keuken. De hoeveelheid is goed voor 4… Continue reading »

Gehaktschotel

Een lekker maar toch vrij simpele ovenschotel in een handomdraai. Deze gehakt ovenschotel vind ik lekker makkelijk klaar te maken… Continue reading »