Mexicaanse ovenschotel met torillachips

In 30 minuten een vegetarisch hoofdgerecht voor 2 personen uit de mexicaanse keuken.

Ovenschotel tip
Serveer deze ovenschotel met witte rijst of aardappeltjes.

Mexicaanse ovenschotel met torillachips

  • Voorbereidingstijd:
  • Kooktijd:
  • Totale tijd:
  • Aantal personen: 2
  • Moeilijkheid: easy

Ingrediƫnten:

  • 1 pakje tomatenblokjes
  • 125 gram chilibonen/kidneybonen
  • 1 ui
  • 1/2 gele paprika
  • 1 theelepel komijn
  • 1/2 theelepel koriander
  • zak tortilla chips
  • 20 gram geraspte kaas
  • snufje chilipoeder

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Wok de uitjes en paprika met een klein beetje olijfolie glazig.
  3. Voeg daarna de tomatenblokjes en de chilibonen/kidneybonen toe.
  4. Roer dit goed door, voeg daarna de kruiden toe.
  5. Zet de deksel op de pan en laat deze saus 10 minuten door garen op laag vuur.
  6. Schep de saus in een ovenschaal.
  7. Verdeel hierop de tortillachips en strooi er wat geraspte kaas op.
  8. Bak deze ovenschotel voor ongeveer 15 minuten in de oven af.
  9. Eetsmakelijk!

Geplaatst op by

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Mexicaanse ovenschotel met torillachips, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Tagged: , , , , , ,

Comments: 2

  1. yvonne 12 mei 2013 at 7:49 pm Reply

    mexicaanse

  2. wies 11 januari 2014 at 12:12 pm Reply

    Lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *